Πως θα μας βρείτε

Πως θα μας βρείτε

Η Μήλος διαθέτει λιμάνι και αεροδρόμιο. Η πρόσβαση στο κατάλυμά μας είναι εύκολη με οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξετε να έρθετε.

Εάν επιλέξετε να έρθετε με πλοίο, μπορείτε να επιβιβαστείτε στο λιμάνι του Πειραιά. Το ταχύπλοο έχει απευθείας αποβίβαση στο λιμάνι της Μήλου και το ταξίδι διαρκεί περίπου 2-3 ώρες, ενώ το συμβατικό πλοίο κάνει περίπου 7 ώρες, με ενδιάμεσες στάσεις στην Κύθνο, Κίμωλο, Σέριφο και Σίφνο.

Εναλλακτικά, η ακτοπλοϊκή σύνδεση με Πειραιά, Κρήτη και νησιά Κυκλάδων διαρκεί από 3 έως 8 ώρες, ανάλογα με το πλοίο. Οι πιο γνωστές ακτοπλοϊκές διαθέσιμες εταιρίες είναι: SeaJet, Aegean Speedlines, Anek Lines, Zante Ferries, Hellenic Seaways. Το κατάλυμα απέχει μόλις 10χλμ. από το λιμάνι του Αδάμαντα.

Με το αεροπλάνο, η σύνδεση γίνεται στο αεροδρόμιο της Αθήνας, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ή το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η πτήση διαρκεί μόλις 40 λεπτά. Οι διαθέσιμες αεροπορικές εταιρίες είναι: Aegean Airlines, SkyExpress και Astra Airlines. Το κατάλυμα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 12χλμ. από τον Κρατικό Αερολιμένα της Μήλου.

Casa Litore